;

“Wij verliezen de menselijke maat niet uit het oog”

Debicon Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is een vaak tijdrovend. Tijd die u liever anders besteedt

DEBITEURENBEHEER OP MAAT                                                  


Onder de naam Debicon bieden wij de sleutel tot een effectief debiteurenbeleid. Wij hebben een systeem ontwikkeld, waarbij u ervoor kunt kiezen om uw debiteurenbeheer in eigen hand te houden of (deels) door ons laat uitvoeren, zonder dat uw klanten direct met een deurwaarder worden geconfronteerd.

Debicon werkt met modules welke afzonderlijk of als volledig traject kunnen worden afgenomen.

Debicon Prevent

Op uw eigen briefpapier laat u merken een actief debiteurenbeleid te voeren. Dit doet u door op uw factuur aan te geven dat u werkt met Debicon. U vermeldt op uw briefpapier:

“Wij zijn aangesloten bij Debicon-incasso, gelieerd aan Gerechtsdeurwaarderskantoor Vermeer Schutte & Musen”

Deze vermelding werkt preventief en is klantvriendelijk.

Debicon Label

Debicon label is een sticker, welke u op uw betalingsherinnering plakt. U maakt hiermee kenbaar een serieus incassobeleid te voeren (inzet hieronder).

debiconlogo

Debicon Letter

Debicon letter is briefpapier met daarop voorgedrukt het Debicon-incasso logo. Op dit briefpapier zenden wij de zogenaamde “14-dagen brief”. De ervaring leert dat een Debicon letter het betalingsgedrag van uw klant/debiteur aanzienlijk verbetert.

Debicon Phone

Met Debicon Phone nemen wij het nabellen van uw klant/debiteur uit handen. Met Debicon Phone bellen onze incassospecialisten uit uw naam en verzoeken uw klant/debiteur het openstaande factuurbedrag te voldoen. Op een vriendelijke en doortastende manier. Dit doen wij tijdens kantooruren en in de avond. Het belscript wordt in overleg met u opgesteld.

Debiteurenbeheer

Een effectief debiteurenbeheer begint met het tijdig en correct versturen van facturen, herinneringen en aanmaningen en een correcte verwerking van ontvangen betalingen. Wij kunnen dit traject geheel of ten dele voor u verzorgen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een maatwerktraject op, waarbij uw “huisstijl” zonder probleem kan worden voortgezet. Uw klant/debiteur blijft rechtstreeks zaken doen met u. Wij opereren slechts “achter de schermen”. De relatie met uw klant zal niet onnodig wordt verstoord.

Mocht ondanks onze gezamenlijke inspanningen een vordering niet worden betaald, dan wordt desgewenst uw vordering direct overgedragen aan onze incassoafdeling. 

Zonder onnodig oponthoud gaan wij voor u aan de slag!

DEbicon

Ontzorgt uw debiteurenadministatie

debicon


Gerechtsdeurwaarderskantoor
Vermeer Schutte & Musen
Middenweg 166a Postbus 15
1782 BL Den Helder 1780 AA Den Helder
T 0223 62 71 41
F 0223 62 12 46
E info@vermeerschuttemusen.nl

;

Vordering indienen

Binnen 5 minuten geregeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar!

Vordering indienen